24 Kasım Ortaokulu

WEB https://kiziltepe24kasimortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mahallesi 244. Sokak No 104 Kızıltepe/MARDİN
VİZYON : Teknolojik ve bireysel gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştirmek ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde bulundurularak her öğrencinin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, tüm personelin yeterliliğini artırarak mesleki becerilerini geliştirmek, kaynakları daha etkili ve verimli kullanmaktır.
BAŞARILAR : 2010 Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi kapsamında Beyaz Bayrak almıştır. 2011-2012 Kızıltepe okullar arası yıldız erkekler futbol ilçe birincisi olmuştur

Saatler : 07.00-12.30
Servis :
Ulaşım : Kurumumuza Akziyaret halk otobüsleri ile her 10 dakika bir ulaşılabilmektedir. Şanlıurfa yolu üzeri Moil durağından 300 metre güneyde yer almaktadır. Bazı öğretmenlerimiz de servisle gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Bahçelievler Mahallesi 244. Sokak No:104/1 Kızıltepe/MARDİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kızıltepe ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :